Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vi svarer på alle de svære spørgsmål for jer.

Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vi svarer på alle de svære spørgsmål for jer.

Optimer jeres erhvervsrejseløsning

Egencia tilbyder erhvervsrejserådgivning for at hjælpe jer med at udvikle en solid strategi og tage de bedste beslutninger i forhold til jeres rejseløsning. Vores eksperter leverer datadrevne indblik og anbefalinger for at hjælpe jer med at måle effektiviteten af jeres rejseløsning, udvikle eller opdatere rejsepolitikken, personliggøre rapporteringen og administrere jeres rejseleverandørers udbudsproces.

Få et tydeligt overblik over jeres erhvervsrejseløsning

Med industriens best practice og vores ekspertise kan I se data for jeres rejseløsning i en visning, som passer til de unikke udfordringer i jeres virksomhed. Dette giver jer indsigt i, hvor der er plads til besparelser, og hvordan I kan sikre overholdelse af rejsepolitikken og tilfredshed blandt de rejsende.

Øg bundlinjen

Vores erfarne rådgivere inden for erhvervsrejser kan hjælpe med at administrere jeres forhold til leverandørerne.

Vi ved, at der ligger meget arbejde i at forhandle eller forbedre jeres firmaaftaler og faciliteter. Vi kan hjælpe jer med at maksimere værdien af jeres rejseudgifter med jeres nuværende leverandører, skaffe nye leverandører og forhandle tilbud.

Optimer jeres erhvervsrejser

Vores eksperter kan hjælpe jer med at finde muligheder for besparelser ved hjælp af data og industriens best practice og komme med anbefalinger, som kan hjælpe jer med at opnå det bedste investeringsafkast for jeres rejseløsning.

Vi gennemgår også jeres rejsepolitik og anbefaler løsninger, som kan opfylde jeres målsætninger, uanset om I ønsker at øge overholdelse af rejsepolitikken, reducere brud på rejsepolitikken eller opnå et af de mange andre mål, vi hjælper vores kunder med at realisere hver eneste dag.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyder informative videoer til rejseansvarlige, der omhandler alt fra prisoptimering hos flyselskaberne til det globale distributionssystem. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan den komplekse og mangfoldige rejsebranche fungerer.

Anbefalet til dig

Egencia corporate booking tool leader
Egencia positioned as a Leader in the IDC MarketScape SaaS and Cloud-Enabled Cor…

De rejsendes tilfredshed Teknologi

Seattle, Wash., December 11, 2019 – Today Egencia®, business travel management from Expedia Group™, announces it has been positioned as a leader in the […]

Læs artiklen
Customers can now access Carbon Emissions Workspace with Dashboards for Air and Hotels in Egencia Analytics Studio
Egencia announces a new Carbon Emissions Workspace to help customers act on thei…

Besparelser De rejsendes tilfredshed Overholdelse af rejsepolitik Rapportering Teknologi

Dashboards for Air and Hotel display carbon emissions for Egencia customers, with a Dashboard for Rail coming in early 2020 Seattle, Wash., Dec. 10, […]

Læs artiklen
Global travel program in action at an internal meeting
En fleksibel og global rejseløsning hos NTT Singapore

Globale virksomheder Teknologi

NTT Singapore Pte Ltd (NTTS) blev grundlagt i 1997 og har mere end 20 års erfaring inden for informations- og kommunikationsteknologi. Som global leverandør af […]

Læs artiklen
Klar til at se mere? Vi forstår, at dit rejseprograms helbred er vigtigt for din bundlinje.