Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vi svarer på alle de svære spørgsmål for jer.

Ekspertrådgivning tilpasset jeres virksomhed

Vi svarer på alle de svære spørgsmål for jer.

Optimer jeres erhvervsrejseløsning

Egencia tilbyder erhvervsrejserådgivning for at hjælpe jer med at udvikle en solid strategi og tage de bedste beslutninger i forhold til jeres rejseløsning. Vores eksperter leverer datadrevne indblik og anbefalinger for at hjælpe jer med at måle effektiviteten af jeres rejseløsning, udvikle eller opdatere rejsepolitikken, personliggøre rapporteringen og administrere jeres rejseleverandørers udbudsproces.

Få et tydeligt overblik over jeres erhvervsrejseløsning

Med industriens best practice og vores ekspertise kan I se data for jeres rejseløsning i en visning, som passer til de unikke udfordringer i jeres virksomhed. Dette giver jer indsigt i, hvor der er plads til besparelser, og hvordan I kan sikre overholdelse af rejsepolitikken og tilfredshed blandt de rejsende.

Øg bundlinjen

Vores erfarne rådgivere inden for erhvervsrejser kan hjælpe med at administrere jeres forhold til leverandørerne.

Vi ved, at der ligger meget arbejde i at forhandle eller forbedre jeres firmaaftaler og faciliteter. Vi kan hjælpe jer med at maksimere værdien af jeres rejseudgifter med jeres nuværende leverandører, skaffe nye leverandører og forhandle tilbud.

Optimer jeres erhvervsrejser

Vores eksperter kan hjælpe jer med at finde muligheder for besparelser ved hjælp af data og industriens best practice og komme med anbefalinger, som kan hjælpe jer med at opnå det bedste investeringsafkast for jeres rejseløsning.

Vi gennemgår også jeres rejsepolitik og anbefaler løsninger, som kan opfylde jeres målsætninger, uanset om I ønsker at øge overholdelse af rejsepolitikken, reducere brud på rejsepolitikken eller opnå et af de mange andre mål, vi hjælper vores kunder med at realisere hver eneste dag.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tilbyder informative videoer til rejseansvarlige, der omhandler alt fra prisoptimering hos flyselskaberne til det globale distributionssystem. Vi kan hjælpe jer med at forstå, hvordan den komplekse og mangfoldige rejsebranche fungerer.

Anbefalet til dig

Personalemøde om erhvervsrejser
Rejsekultur: En fordel inden for talentrekruttering og fastholdelse

De rejsendes tilfredshed Forandringsledelse Indkøb

I en tid hvor der er benhård konkurrence om dygtige medarbejdere, er det afgørende at have en stærk rejsekultur for at skille jer ud […]

Download nu
Illustration af erhvervsrejser, der putter besparelser i en sparegris
Jeres tjekliste over besparelser på erhvervsrejser

Besparelser Forandringsledelse

Der er ingen tvivl om, at administration af erhvervsrejser kan tilføre værdi til jeres virksomhed. I en rapport fra Harvard Business Review Analytic Services i […]

Download nu
Erhvervsrejsende afslutter en handel under personligt møde
Bevar jeres rejsekultur under en økonomisk recession

Overholdelse af rejsepolitik

Af Eric White, General Manager, Chrome River Rejsende vil altid have forskellige opfattelser af erhvervsrejser. For nogle er det en stor fordel at kunne […]

Læs mere
Klar til at se mere? Vi forstår, at dit rejseprograms helbred er vigtigt for din bundlinje.