Oplevelser lige så enestående som jer

Jeres virksomhed er helt unik.
Lad os sørge for, at jeres møder og arrangementer også er det.

Oplevelser lige så enestående som jer

Jeres virksomhed er helt unik.
Lad os sørge for, at jeres møder og arrangementer også er det.

Møder og arrangementer, som gør en forskel

Skab uforglemmelige erhvervsoplevelser med den samme lethed og ekspertise, som du forventer af vores platform til rejseadministration. Arbejd sammen med en af vores eksperter inden for planlægning af forretningsmøder og -arrangementer for at skabe de perfekte rammer om jeres virksomhed.   

Når 10 eller flere mennesker rejser sammen, anses de som en gruppe inden for rejse- og mødebranchen. Det betyder, at særlige regler, vilkår og betingelser og afbestillingspolitikker gælder for disse rejsende, og det er nødvendigt at holde hovedet koldt for at undgå unødvendige omkostninger og gebyrer.

Bare rolig – vi er her for at hjælpe. Vi er specialister, når det kommer til logistik, uanset om jeres arrangement har 10 eller 20.000 deltagere, eller om det udspiller sig ét sted eller på tværs af flere destinationer og konferencecentre. Vi sørger for, at alt fungerer uden problemer, så I kan fokusere på jeres arrangement.

Vores evner

Card image cap

Grupperejser

Arranger og book luft- og jernbanetransport som en enkeltstående tjeneste eller som en del af en større begivenhed.

Card image cap

Møder og logi

Arranger hotelværelser til grupper, book mødelokaler og kildesteder.

Card image cap

Begivenheder med fuld service

Vælg à la carte event mangement og få vores firmaarrangementsplanlæggere til at oprette og udføre en specialbygget, ende-til-ende oplevelse for dig.

Smart administration af møder

Vi hjælper jer med at samle udgifterne og følger op løbende for at sikre overholdelse af budgettet, og vi kommer med forslag til at forbedre jeres planlægning og opnå besparelser. Vores ansvarlige for møder og arrangementer vil støtte jer under hele processen baseret på jeres virksomheds specifikke behov.  

Vi forstår behovet for at have fuld kontrol, så vi arbejder udelukkende med troværdige fagfolk, som føjer værdi til jeres arrangement. Vores særlige teams er specialiserede på alle områder, men der vil altid være en erfaren projektleder til at vejlede og støtte jer. Vi tilbyder en omfattende portefølje af hoteller og er stolte af at forhandle os frem til de bedst mulige priser på jeres vegne.

Deltagernes oplevelse er afgørende for et vellykket arrangement. Vi skræddersyr vores forslag for at levere den bedst mulige oplevelse. Uanset arrangementets størrelse står vi klar til at hjælpe. Du kan overlade det hårde arbejde til os og lade vores erfarne team håndtere planlægning, logistik, rejser og meget mere.

Enklere online administration af arrangementer

Se, hvor let det kan være at levere et fremragende arrangement ved hjælp af moderne teknologi – med udgangspunkt i vores online oplæg. Gå online for at vælge forskellige muligheder, indtil I er tilfredse med jeres valg, inklusive omkostninger. 

Vi arbejder hele tiden på at levere de bedst mulige arrangementer. Vores værktøj til administration af deltagere inkluderer individuelle programmer, en QR-kode for at sikre deltagernes sikkerhed, push-meddelelser, individuel betaling og meget mere.

Vi tilbyder også en app med interaktive funktioner under møder og samt sociale mediekonti til hele arrangementet. Vi brænder for at kombinere vores platforms erhvervsrejseteknologi med vores personlige service for at gøre jeres arrangement så vellykket som muligt.

 

 

Meetings & events fortrolighedserklæring

Anbefalet til dig

Egencias erhvervsrejsekonsulent Wani Baba
Enestående kundeservice sikrer bedre erhvervsrejser

De rejsendes tilfredshed

Uanset hvor godt rejsen er planlagt, kan selv de bedst lagte planer gå i vasken. Der kan opstå alle former for forhindringer, fra voldsomt […]

Læs artiklen
Villa Tours has joined the Egencia Global Alliance (EGA)
Egencia strengthens global footprint, welcomes new travel partner in Mexico

Technology

Travel management company Villa Tours joins the Egencia Global Alliance Bellevue, Wash., October 17, 2019: Today Egencia, Expedia Group’s corporate travel brand, announced its […]

Læs artiklen
Make your travellers’ needs the focus of hotel booking

Globale virksomheder

Take the frustration of finding the perfect hotel out of your business travel bookings. Easy to search and filter, our platform delivers personalized search […]

Læs artiklen
Vil du planlægge dit næste møde eller begivenhed?
Lad os komme i gang i dag.