Vi er med jer hele vejen

Uanset hvor eller hvornår, I har brug for det.

Vi er med jer hele vejen

Uanset hvor eller hvornår, I har brug for det.

Enestående support døgnet rundt

Sørg for, at jeres erhvervsrejsende har den nødvendige support, uanset hvor de befinder sig.

Vi tilbyder kundeservice for erhvervsrejsende døgnet rundt, hele året, lige fra det øjeblik reservationen finder sted, til de rejsende er sikkert hjemme igen. De har adgang til support med et enkelt klik eller et enkelt opkald, når de har brug for det. Vores team af rejsekonsulenter ved præcis, hvad jeres rejsende har brug for, og hvordan problemet kan løses hurtigt, effektivt og i overensstemmelse med rejsepolitikken.

Vi er her for jer

De erfarne lokale rejsekonsulenter sørger for, at jeres erhvervsrejser forløber helt uden problemer.

Vi har over 2.500 rejsekonsulenter, som udelukkende arbejder med erhvervsrejser. Med 15 års brancheerfaring i gennemsnit har de fuld forståelse for de unikke behov hos erhvervsrejsende. Disse lokale teams af erhvervsrejseeksperter taler mere end 32 sprog og befinder sig i over 66 lande.

  • De står klar til at hjælpe rejsende og rejsebestillere, når som helst og hvor som helst, via vores døgnåbne kundeservice, der kan kontaktes online, via mobilappen eller over telefonen.
  • En gennemført profilforbindelse via vores samlede platform giver vores rejsekonsulenter adgang til de rejsendes rejseplaner samt rejsepolitikken, så de hurtigt kan foretage de mest hensigtsmæssige ændringer.
  • Stor erfaring med erhvervsrejser. Vores rejsekonsulenter beskæftiger sig kun med erhvervsrejser og forstår derfor de unikke behov og krav i forbindelse hermed.

Support via en samlet platform

En ensartet global og brugervenlig platform gør reservationer og rejser nemmere for alle.

Vi er det eneste store erhvervsrejsebureau, som kan tilbyde den samme oplevelse på tværs af alle kanaler: online, i mobilappen og over telefonen.

  • En samlet visning for alle reservationer (fly, hotel, bil og tog). Det er ikke nødvendigt at skifte mellem flere forskellige rejsebureauer og rejseportaler.
  • Alle får den samme oplevelse – rejsende, rejsebestillere og rejsekonsulenter – og alle bruger den samme platform, så vigtige oplysninger ikke går tabt.
  • Vi ser jer: Vores rejsekonsulenter ser præcis, hvad jeres rejsende ser, hvilket sikrer, at de rejsende har alt, hvad de har brug for.

Jeres samlede platform til administration af rejser. Innovation fra Egencia. Ubegrænset kapacitet fra Expedia Group.

Adgang til verdens største rejseplatform

Som en del af Expedia Group kan vi tilbyde det bedste udvalg fra vores leverandører, hvilket giver flere valgmuligheder og mere fleksibilitet til jeres rejsende.

Vores erfarne rejsekonsulenter har adgang til et omfattende globalt udvalg af produkter og tjenester. Se, hvordan verdens største rejseplatform kan give jeres erhvervsrejseløsning en fordel.

  • Erfarne rejsekonsulenter sikrer, at jeres rejsende får alle de særlige serviceydelser og forretningsfaciliteter, de fortjener.
  • Med over 500.000 hoteller og mere end 375 flyselskaber kan vi tilbyde jeres rejsende mere relevante muligheder, hvilket skaber større tilfredshed.
  • Takket være den velkendte og intuitive platform kan jeres rejsende altid reservere eller foretage ændringer uden problemer.

Anbefalet til dig

Erhvervsrejseløsninger, der holder dig kørende under rejseforstyrrelser
Sådan hjælper Egencia under erhvervsrejseforstyrrelser

De rejsendes sikkerhed De rejsendes tilfredshed Teknologi

Af Karri Alexion-Tiernan, Senior Director, Product Marketing Det kan være spændende at rejse. Fjerne destinationer, nye mennesker – uanset om formålet er forretning eller […]

Læs artiklen
Derfor er det vigtigt, at erhvervsrejseløsninger er tilpasset virksomhedens mål.
Tilpasning af rejseløsninger til virksomhedens mål

Globale virksomheder Indkøb

Af Dan Godsell, Global Sales, Nordamerika I vore dages hektiske og ekstremt konkurrenceprægede globale økonomi er forandring en nødvendig størrelse for at forblive konkurrencedygtig. […]

Læs artiklen
Videre til administrative rejseillustrationer, som viser et rodet arbejdsbord, der forvandles til et smart, organiseret bord.
Forbered jer til det næste udbud af rejseadministration

Besparelser Forandringsledelse

Hvis du står for rejseadministration eller indkøb i jeres virksomhed, kender du til kravene og behovene i forbindelse med en udbudsproces. Der er uden […]

Se video
Klar til at tage dit rejseprogram til næste niveau?
Kontakt os for at lære mere.