Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt, bedes du venligst logge på, så du kan finde de kontaktoplysninger, der gælder for din virksomhed. Kontaktoplysningerne findes i øverste højre hjørne.   Du kan også kontakte os direkte via appen.

Er det første gang, du logger på Egencia, bedes du venligst gå til login-siden, indtaste din arbejds-e-mailadresse og dernæst klikke på ”Har du glemt dit brugernavn og/eller din adgangskode?”.  Herefter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode. Hvis din virksomhed anvender single sign-on, hvor der ikke bruges en adgangskode til at få adgang til Egencia, bedes du venligst kontakte jeres rejseansvarlige for at få det rette link.

Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode? Intet problem – gå til login-siden, indtast din arbejds-e-mailadresse, og klik på ”Har du glemt dit brugernavn og/eller din adgangskode?”.  Herefter modtager du en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

For at vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt, bedes du venligst logge på, så du kan finde de kontaktoplysninger, der gælder for din virksomhed. Kontaktoplysningerne findes i øverste højre hjørne. Du kan også kontakte os direkte via appen.

I Egencias ressourcecenter kan du se, hvordan du reserverer en rejse  online (computer eller mobilenhed), så du kan få mest muligt ud af Egencias løsninger. Du finder Egencias ressourcecenter her.

Lad os sætte dig i forbindelse med en af vores eksperter, så vi sammen kan finde ud af, om Egencia er den rette løsning for jeres virksomhed. Udfyld venligst denne formular, så vender vi tilbage til dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Fandt du ikke det, du søgte?

Hvis dit firma bruger Egencia, og du ønsker at kontakte Egencias kundeservice, men kan ikke logge ind, bedes du venligst udfylde følgende formular. Du kan også ringe på 70 708 000.