Jeres tjekliste over besparelser på erhvervsrejser

Illustration af erhvervsrejser, der putter besparelser i en sparegris

Mens mange virksomheder forbereder deres erhvervsrejseløsninger til livet efter COVID-19, er styring af udgifter og risici en af de største prioriteter. Rapporteringsfunktioner og brugbar teknologi til sikkerhed og udgifter er vigtigere end nogensinde, og virksomheder afhænger af konkrete besparelser og et solidt investeringsafkast fra deres erhvervsrejseudbyder for at understøtte driftskontinuiteten og skabe resultater.

“Her er det fantastiske ved Egencia og det investeringsafkast, vi opnår –  gebyrstrukturen er lav, og det, vi optjener på administrationen af ubrugte billetter, er nok til at betale det.”

– JJ Giachetti, Corporate Travel Manager, Umpqua Bank.

En effektiv styring af udgifter betyder også, at jeres virksomhed kan opnå mere for mindre. I 2019 hjalp Egencia Savings Finder til flyrejser virksomheder med at spare 14% i gennemsnit pr. flybillet* på verdensplan, mens Egencia Savings Finder til hoteller hjalp virksomheder med at spare 7% i gennemsnit pr. hotelreservation.**

Administration af erhvervsrejser kan differentiere og føre værdi til jeres virksomhed. En rapport fra Harvard Business Review Analytic Services i samarbejde med Egencia viser følgende:

  • 47% af erhvervsledere siger, at de har set en betydelig forøgelse i deres virksomheds rentabilitetsom følge af tilgangen til erhvervsrejser
  • 50% siger, at kundefastholdelsen i virksomheden er blevet bedre
  • 51% siger, at de har haft kontrol over deres udgifter og reduceret omkostningerne i løbet af det sidste år takket være en stærk rejsekultur

Effektiv administration af rejser skaber både et godt investeringsafkast og konkrete besparelser. Der er flere værktøjer, I kan tage i brug for at opnå besparelser i jeres erhvervsrejseløsning, fra udbud og reservation til overholdelse af rejsepolitikken og rapportering.

Download tjeklisten til besparelser på erhvervsrejser, og find ud af, hvordan jeres virksomhed kan spare penge på erhvervsrejser.

*Tal for regnskabsåret 2019 for Egencias kunder med dette tilvalg
**Tal fra den 26. november 2019 til den 6. marts 2020 for Egencias kunder med dette tilvalg