En fordelagtig rejsepolitik

Takket være vores intuitive platform er det let at overholde rejsepolitikken.

En fordelagtig rejsepolitik

Takket være vores intuitive platform er det let at overholde rejsepolitikken.

Enkel overholdelse

Det er let for jeres rejsende at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken, når de har adgang til en intuitiv platform, som konsekvent integrerer rejsepolitikken og guider de rejsende til at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken hver gang, uanset om de reserverer offline, online eller i mobilappen.

 • Alle reservationer på tværs af alle kanaler underlægges virksomhedens rejsepolitik, uanset om jeres rejsende eller rejseansvarlige reserverer over telefonen, online eller i appen.
 • Hjælp de rejsende med at vælge reservationer i overensstemmelse med rejsepolitikken hver gang, uanset hvor de befinder sig, med de seneste opdateringer på alle enheder.
 • Rejsepolitikken er altid opdateret, da ændringer øjeblikkeligt afspejles på alle reservationskanaler.
 • Præsenter de bedste valgmuligheder øverst, som matcher jeres rejsendes profiler og virksomhedens rejsepolitik for at gøre det let at reservere.

82%

af forretningsrejsende

altid bog i politik

Find muligheder for besparelser, og gør de rejsende glade

Når jeres rejsepolitik er integreret i jeres rejseløsning, er det nemmere for alle. De rejsende får vist muligheder, som passer til deres profil, uanset hvordan de reserverer.

Mens jeres rejsende glæder sig over brugervenligheden, kan I opnå besparelser via en øget overholdelse af rejsepolitikken. 

 • Opnå besparelser. Når det er let for rejsende at reservere via en erhvervsrejseudbyder med et effektivt rapporteringssystem, kan I få det fulde overblik over jeres rejseudgifter, så det er let at identificere, hvor der er plads til forbedring.
 • En personlig oplevelse for alle rejsende. Opdel jeres rejsende i forskellige grupper baseret på deres rolle, og opret personlige rejsepolitikker, der imødekommer deres behov, så de er mere tilbøjelige til at reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken.

Føj værdi til jeres erhvervsrejser

Jeres virksomhed er fyldt med forskellige individer, og jeres erhvervsrejseudbyder bør behandle dem derefter. Se, hvordan erhvervsrejser kan bruges som en strategisk investering i jeres virksomhed, skabe forretningsværdi og gøre jeres rejsende glade.

Den bedste måde at sikre, at de rejsende reserverer i overensstemmelse med rejsepolitikken på, er at sørge for, at jeres rejseløsning kan opfylde deres behov gennem en fleksibel platform, som understøttes af erfarne kundeservicemedarbejdere.

 • Opret flere forskellige rejsegrupper, så I kan definere separate rejsepolitikker for hyppigt rejsende, lejlighedsvise rejsende, ledelsen og alle derimellem.
 • Gør plads til undtagelser med muligheden for at tilpasse rejsepolitikkens betingelser på et individuelt niveau.
 • Optimer hurtigt ved at sikre, at ændringer og opdateringer øjeblikkeligt er synlige for de rejsende på tværs af alle kanaler, så de kan være sikre på altid at overholde rejsepolitikken.

Få indblik, og opnå besparelser

En samlet platform til reservationer og administration af rejsepolitikken giver et komplet overblik over rejseløsningen og skaber en rejsepolitik, der gør en positiv forskel.

 • Øjeblikkelig adgang til rapporter, som viser jer et helhedsbillede af rejsepolitikken på tværs af alle typer rejsende, uanset hvordan rejsen blev reserveret.
 • Overlad datavidenskaben til os. Fjern behovet for manuel databehandling, når alle jeres betingelser for rejsepolitikken og reservationer er samlet på en enkelt platform.
 • Find muligheder for besparelser ved at spore tendenser i forhold til de rejsendes adfærd på tværs af virksomheden.

Anbefalet til dig

Employee Business Travel Feedback
Tilfredse rejsende sikrer en høj online andel og besparelser

De rejsendes tilfredshed Overholdelse af rejsepolitik

Udgivet: 02 juli 2020 Efterhånden som rejsende verden over forbereder sig på at komme tilbage på farten efter coronavirus (COVID-19), er det vigtigere end […]

Læs artiklen
Rejseansvarlig bruger erhvervsrejseteknologi
Spar penge, og opskaler med Egencias rejseteknologi

Besparelser Teknologi

Udgivet: 02 juli 2020 Efterhånden som virksomheder forbereder sig på en hverdag efter coronavirus (COVID-19), ændrer prioriteterne sig. Virksomheder har brug for at handle […]

Læs artiklen
Administreret erhvervsrejseløsning
Hvad indebærer administration af erhvervsrejser?

Besparelser De rejsendes tilfredshed Overholdelse af rejsepolitik Sikkerhedsforpligtelse

Uanset hvilken branche, du arbejder inden for, kræver alle aspekter af virksomheden planlægning, organisering og analyse. Et af disse aspekter er erhvervsrejser – og […]

Læs artiklen
Klar til at tage dit rejseprogram til næste niveau?
Kontakt os for at lære mere.