Administration af rejser på farten

Egencias mobilapp: Rejseappen, som giver dig frihed på farten.

Administration af rejser på farten

Egencias mobilapp: Rejseappen, som giver dig frihed på farten.

En enkelt app til alle erhvervsrejsebehov

Alt, hvad I har brug for, lige ved hånden.

Med Egencias mobilapp har erhvervsrejsende, rejsebestillere, godkendere og rejseansvarlige nem adgang til alle nødvendige oplysninger. Den effektive app giver også fleksibilitet til at reservere, administrere og se erhvervsrejser på farten.

  • Alt, I behøver, i én app. Få adgang til rejseplaner og kvitteringer, afbestil og foretag ændringer i reservationer, få hjælp fra kundeservice og meget mere.
  • Reservér den perfekte rejse med personlig søgning, nem filtrering og et tydeligt overblik over tilgængelige faciliteter.
  • Find rundt i alle byer. Sammenlign muligheder for transport, og find den bedste rute til den næste destination.
  • Eksklusive fordele. Få mere værdi for mindre med særlige hotelpriser for brugere af appen.

 

Hold erhvervsrejserne på sporet

Vi er med jeres rejsende hele vejen. Med den brugervenlige grænseflade kan de reservere togrejser, biludlejning, flyrejser og hoteller. Udover at reservere hjælper vi dem også med at rejse trygt, da de altid kan finde deres rejseplan med oplysninger om, hvor de skal hen og hvornår. Fås også til Android Wear og Apple Watch.

Vores app tilbyder desuden eksklusive fordele kun på mobilen som særlige hotelpriser og muligheder for landtransport. Under reservationen kan I også altid fortsætte, hvor I slap.

Det er vores pligt at hjælpe jeres rejsende. Hjælpen er kun et tryk væk med appens Hjælp-funktion, så jeres rejsende let kan kontakte vores kundeservice, uanset hvor de befinder sig.

Hvert sekund tæller i en nødsituation. Vores værktøj til sporing af rejsende er integreret i appen, og I kan dermed søge efter og finde jeres rejsende på få sekunder. Søg efter en by eller en rejseperiode, og se alle jeres rejsende på et interaktivt kort eller en liste.

Hurtig og enkel rejsegodkendelse

Gå aldrig glip af noget. Rejsegodkendere er ofte selv på farten. Nu kan I undgå udsolgte værelser eller prisstigninger med lynhurtig godkendelse.

Vi sørger for, at rejseforstyrrelser ikke forstyrrer bundlinjen. Med blot et par tryk i appen er det muligt at godkende eller afvise en anmodning eller se rejsehistorikken. 

Brug appens funktioner. Rejsebestillere vil opleve, at det er nemt at hjælpe de rejsende, også når de ikke befinder sig på kontoret. De kan se alle rejser og ændre reservationer direkte fra mobilen. 

Rejsebestillere kan også nemt søge efter rejsende, se deres rejser og ændre reservationerne.

Egencias mobilapp

Egencias app indeholder alle de nødvendige oplysninger til erhvervsrejsende, rejsebestillere, godkendere og rejseansvarlige, der ønsker fleksibilitet til at reservere, administrere og se deres erhvervsrejser.

Hold kontakten under hele rejsen, og nyd godt af eksklusive fordele, som kun er tilgængelige i Egencias app.

Anbefalet til dig

Rejseansvarlig bruger erhvervsrejseteknologi
Besparelser med selvbetjente erhvervsrejser hos Egencia

Besparelser De rejsendes tilfredshed

Udgivet: 06 juli 2020 Det er måske ikke helt klart, hvordan vi vender tilbage til en normal hverdag efter coronavirus (COVID-19), men det er […]

Læs artiklen
Employee Business Travel Feedback
Tilfredse rejsende sikrer en høj online andel og besparelser

De rejsendes tilfredshed Overholdelse af rejsepolitik

Udgivet: 02 juli 2020 Efterhånden som rejsende verden over forbereder sig på at komme tilbage på farten efter coronavirus (COVID-19), er det vigtigere end […]

Læs artiklen
Rejseansvarlig bruger erhvervsrejseteknologi
Spar penge, og opskaler med Egencias rejseteknologi

Besparelser Teknologi

Udgivet: 02 juli 2020 Efterhånden som virksomheder forbereder sig på en hverdag efter coronavirus (COVID-19), ændrer prioriteterne sig. Virksomheder har brug for at handle […]

Læs artiklen
Klar til at tage dit rejseprogram til næste niveau?
Kontakt os for at lære mere.