Vores ressourcer er jeres fordel

Vores omfattende udbud giver jer bedre erhvervsrejsemuligheder

Vores ressourcer er jeres fordel

Vores omfattende udbud giver jer bedre erhvervsrejsemuligheder

96%

af forbehold

slå den offentliggjorte sats

Få det bedste fra begge verdener

Som en del af Expedia Group kan Egencia levere samme udvalg og priser, som jeres rejsende normalt ville finde på Expedia.dk eller Hotels.com.

Jeres firmaaftaler er tilgængelige via vores platform, hvilket betyder, at I kan udnytte vores leverandørnetværk uden at gå glip af gode tilbud, som også er tilgængelige for offentligheden. Det er særligt nyttigt i forbindelse med destinationer, hvor I ikke har faste firmaaftaler eller leverandører.

Udnyt ressourcerne til verdens største diversificerede rejseplatform med Expedia-gruppen, med mere end 750 millioner webstedsbesøg hver måned på 200 rejsebookingsider i mere end 70 lande. Det er en masse magt, du kan arbejde på for at forbedre din virksomhed.

Egencia Preferred-hotelpriser

Giv jeres rejsende adgang til særlige priser, som vi har fastsat med henblik på erhvervsrejsende via Egencia Preferred-prisprogrammet. Du finder disse særlige priser på mere end 35.000 hoteller. De eksklusive fordele inkluderer:

  • Gratis morgenmad
  • Loyalitetspoint
  • Parkering
  • Wi-Fi
  • Minimumsrabat på 10%
  • Afbestilling samme dag

Brug disse tilbud til at understøtte og supplere jeres hoteludbud på destinationer, hvor I muligvis ikke har faste firmaaftaler med hoteller.

Egencia Add-On

Spar penge med eksklusive priser gennem Egencia Add-On op til 10 dage efter reservation af fly, tog eller biludlejning. Rejsende kan også drage fordel af eksklusive hotelpriser på bestemte hoteller.

Togrejser er ofte populære blandt rejsende, da det er nemt og praktisk. Det er også en god måde at vise omtanke for miljøet på og reducere jeres CO2-udledning. I kan reservere hos jeres foretrukne togudbyder takket være vores samarbejde med førende distributionsplatforme som SilverRail og Amadeus.

Nogle gange er motorvejen bare den mest direkte vej. Fra udlejningsbiler til flyttevogne – vælg det køretøj, I har brug for, når I har brug for det. Expedia Groups udvalg hentes fra mere end 15 forskellige biludlejningsfirmaer med en samlet flåde på over fem millioner køretøjer verden over. Ni af vores samarbejdspartnere tilbyder erhvervspriser med mere end 30.000 biludlejningskontorer på globalt plan, og der tilbydes rabat gennem Egencia Preferred-prisprogrammet.

Optimer dit rejseprogram med Egencia Top 100 hoteller

Med hundreder af tusinder af ejendomme, der er tilgængelige over hele verden gennem Egencia, sigter Egencia top 100 foretrukne forretningshotelprogram til at genkende hoteller, der er forpligtet til at sætte kundens oplevelse først, både gennem at yde den bedste samlede service til forretningsrejsende og den samlede værdi for erhvervskunder.

Anbefalet til dig

Rejseansvarlig gennemgår analyser af sin rejsedata
Sådan får 3 Egencia kunder mere for pengene med data

Besparelser Sikkerhedsforpligtelse

Udgivet: 13 juli 2020 Mens mange virksomheder forbereder deres rejseløsninger på, at rejserne vender tilbage efter COVID-19-situationen, afhænger de af data for at kunne […]

Læs artiklen
Rejseansvarlig optimerer erhvervsrejseudgifter til flyrejser og hotelreservationer
Optimer rejseudgifterne med Savings Finder-teknologi

Besparelser

Udgivet: 13 juli 2020 Hvis jeres virksomhed forbereder sig på at tilpasse rejseløsningen til tiden efter COVID-19, står administration af erhvervsrejseudgifter uden tvivl højt […]

Se video
Sådan opbygger I en bæredygtig erhvervsrejseløsning
Fem trin til bæredygtighed i jeres rejseløsning

De rejsendes tilfredshed Globale virksomheder Voksende virksomhed

Af Wendy White, CMO Egencia Efterhånden som folk overalt i verden begynder at gå mere op i, at fritidsrejser og erhvervsrejser skal være bæredygtige, […]

Læs artiklen
Er du interesseret i at lære mere?
Kom i kontakt med Egencia-salgsteamet.