Erhvervsrejser med stil

Vi indgår partnerskaber med førende rejseudbydere
for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Erhvervsrejser med stil

Vi indgår partnerskaber med førende rejseudbydere
for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Egencia Advantage

Få adgang til en lang række tjenester, herunder Wi-Fi, rejseforsikring, parkering i lufthavnen, risikostyring, kompensation for forsinkede flyrejser i Europa, ansøgninger om visum og meget mere.

Egencia kan give jer adgang til det bedst mulige netværk af leverandører, da vi har hele Expedia Groups købekraft bag os – verdens største rejseplatform. På den måde sparer I både tid og penge.

Vi samarbejder med førende rejseleverandører for at give både jer og jeres rejsende en bedre oplevelse. Vi tager hånd om alle jeres rejsebehov på ét sted. Det er muligt at vælge, hvad der fungerer bedst i forhold til jeres administration af rejser, og hvilke tjenester der er mest populære blandt jeres rejsende.

Egencia fordel, tjenester, der supplerer forretningsrejser.

Card image cap

Rejs uden problemer

Spar tid ved at reservere jeres rejseservices i forvejen, og forbedr rejseoplevelsen. Egencia Advantage er jeres rejseplatform til reservation af alt fra lufthavnsparkering til planlægning af visum og andre rejsedokumenter.

Card image cap

Vær produktiv

Hjælp jeres rejsende med at være produktive, mens de er på farten. Rejsende, der kan holde kontakten, mens de er på farten, er glade og produktive. Køb en mobil som Wi-Fi-hotspot for at give dem sikker, online adgang.

Card image cap

De rejsendes sikkerhed

Sørg for jeres rejsendes sikkerhed på en nem måde, mens de er på farten. Forsikr jeres rejsende om, at der altid er hjælp at hente. Vi samarbejder med nogle af de bedste udbydere af sikkerhedsforpligtelser i verden for at give jer en komplet løsning til sikkerhed for jeres rejsende.

Værdifulde partnerskaber

Vi samarbejder med flere forskellige virksomheder for at kunne tilbyde de bedste erhvervsrejsetjenester.

  • Med AirHelp kan rejsende få hjælp til at kræve kompensation for afbestilte eller forsinkede flyrejser inden for EU. Dette automatiserer de komplekse processer i forbindelse med at gøre krav på kompensation og sørger for, at I ikke går glip af eventuel kompensation for problemer under rejsen.
  • Pasoplysningerne gemmes på vores platform, hvilket gør det let for rejsende at se, om de har brug for visum til deres kommende rejse, når de foretager en reservation. Og endnu bedre – de kan også ansøge om visum direkte via platformen.
  • Reservér jeres flyrejser trygt og sikkert ved at tilføje forsikring. Allianz tilbyder forsikring, som dækker afbestillinger, afbrydelser, forsinket bagage og meget mere. Jeres rejsende kan tilkøbe forsikring direkte via platformen for at være dækkede.
  • Tag hånd om de rejsende med førende globale virksomheder inden for risikostyring, der specialiserer sig i at levere lægehjælp og rejsesikkerhed til erhvervsrejsende på stedet, og der finder forskellige løsninger og serviceniveauer, afhængigt af behov og destination.

Anbefalet til dig

Rejseansvarlig gennemgår analyser af sin rejsedata
Sådan får 3 Egencia kunder mere for pengene med data

Besparelser Sikkerhedsforpligtelse

Udgivet: 13 juli 2020 Mens mange virksomheder forbereder deres rejseløsninger på, at rejserne vender tilbage efter COVID-19-situationen, afhænger de af data for at kunne […]

Læs artiklen
Rejseansvarlig optimerer erhvervsrejseudgifter til flyrejser og hotelreservationer
Optimer rejseudgifterne med Savings Finder-teknologi

Besparelser

Udgivet: 13 juli 2020 Hvis jeres virksomhed forbereder sig på at tilpasse rejseløsningen til tiden efter COVID-19, står administration af erhvervsrejseudgifter uden tvivl højt […]

Se video
Sådan opbygger I en bæredygtig erhvervsrejseløsning
Fem trin til bæredygtighed i jeres rejseløsning

De rejsendes tilfredshed Globale virksomheder Voksende virksomhed

Af Wendy White, CMO Egencia Efterhånden som folk overalt i verden begynder at gå mere op i, at fritidsrejser og erhvervsrejser skal være bæredygtige, […]

Læs artiklen
Er I klar til at tage jeres rejseløsning til næste niveau?
Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger.