Egencia Open Sync = Effektivitet

Rejsende kan bevare fokus efter en vellykket erhvervsrejse med vores enkle rejseafregningsproces. Med Open Sync kan rejsende importere kvitteringer og kreditkorttransaktioner direkte til Egencias hjemmeside og derefter overføre dem til jeres rejseafregningssystem med et enkelt klik. Nemmere bliver det ikke!

Egencia Open Connect Platform = Frihed

Nyd friheden til at vælge de rejsepartnere, I ønsker. Vores infrastruktur for rapportering og administration af data gør, at vi kan sende datafeeds til en række forskellige partnere.

Denne platform er baseret på et solidt udvalg af APIs (Application Programming Interfaces), som videresender oplysninger til en række partnere inden for erhvervsrejser, rejseafregning, rejserelateret risikostyring og Enterprise Resource Planning (ERP).

Egencia Travel and Expense = Kontinuitet

Tilbyd jeres rejsende en problemfri oplevelse ved at sørge for, de får deres rejserelaterede behov dækket på ét og samme sted.

Egencia tilbyder en fuldt integreret løsning til administration af erhvervsrejser og rejseafregning, som skaber en komplet oplevelse bestående af reservation, gennemførte rejser og rejseafregning.