Administration af rejser

Det kan være udfordrende at drive forretning, men rejser behøver ikke være det. Er det ikke tid til at udvikle en rejseløsning, der fungerer for jer?

Få mere at vide

De rejsendes tilfredshed

Tilfredse rejsende er god forretning. Se, hvordan I kan øge jeres besparelser og overholdelsen af rejsepolitikken med en samlet reservationsplatform.

Få mere at vide

Besparelser og analyser

I har brug for de rette data lige ved hånden. Med datadrevne statistikker kan I identificere muligheder for besparelser, monitorere tendenser og se interaktive sider med opdaterede oplysninger om jeres rejseløsning.

Få mere at vide

Kundeservice

I er ikke alene. Få eksperthjælp døgnet rundt, hele året, brug sporing af rejsende til at se, hvor jeres rejsende befinder sig, og giv dem adgang til support fra en samlet platform.

Få mere at vide

Erhvervsrejserådgivning

I takt med at jeres virksomhed udvikler sig, gør jeres rejsebehov det samme. Vores erfarne rejsekonsulenter kan hjælpe jer med at opnå besparelser, få det bedste investeringsafkast og bruge jeres rejseløsning til rekruttering.

Få mere at vide

Meetings & Events

Det er jeres tur til at brillere. Vores specialister inden for Meetings & Events kan hjælpe jer med at skabe den perfekte arena til at fremhæve jeres virksomhed. Vi tilbyder dedikeret projektledelse, organisation af fællesrejser, tusindvis af lokaler og administration af deltagere.

Få mere at vide

Egencia Advantage

Gør rejsen glattere med Egencia Advantage, et enkelt knudepunkt for forsikring, parkering, visa og meget mere.

Få mere at vide

Egencias mobilapp

Alt, hvad I har brug for, lige ved hånden. Administrer jeres reservationer, indsend godkendelser, se rejseplaner, og find jeres rejsende, uanset hvor de befinder sig.

Få mere at vide

Overholdelse af rejsepolitikken

Brug vores udvalg og jeres foretrukne leverandører til at udvikle en rejsepolitik, der fungerer for alle.

Få mere at vide

Sikkerhed for de rejsende

Det er vigtigt, at de rejsende er i sikkerhed. Find hurtigt jeres rejsende ved hjælp af funktionen Sporing af rejsende, modtag nyhedsopdateringer hvert kvarter, og monitorer risikoniveauer verden over.

Få mere at vide

Rejseafregning

Administrer rejser og udgifter hurtigt og nemt med en integreret løsning, der leverer en effektiv og komplet procedure til administration af udgifter, budgetter og afstemning af konti.

Få mere at vide

Ekstra personlig service for ledelsen

Forretningsrejsende, der tilbringer meget tid på vejen, fortjener ekstra opmærksomhed. Vores eksekutive rejseeksperter leverer førsteklasses assistance, herunder prioriterede responstider, foretrukne rejsemuligheder og 24-timers on-demand rejsetjenester.

Få mere at vide

Leverandørnetværk

Næsten 500.000 hoteller og mere end 475 flyselskaber tilbyder jeres rejsende de bedste muligheder, hvilket gør det nemt at overholde rejsepolitikken.

Få mere at vide

Erhvervsrejseplatform

Egencias innovationer inden for forretningsrejseteknologi hjælper rejsechefer og rejsende med at arbejde med en brugervenlig og velkendt grænseflade.

Få mere at vide