Fem måder vores mobilapp gør erhvervsrejser enklere på

Kvinde, der bruger rejseapp på farten

Erhvervsrejser bliver hele tiden bedre, takket være teknologien. Tænk på dengang, hvor erhvervsrejsende kørte fra by til by for at holde møder og fandt vej fra sted til sted ved hjælp af et vejkort. Siden gav teknologien mulighed for, at rejsende kunne planlægge ruten på hjemmesider som MapQuest og Krak. Her kunne ruten planlægges online med ruteanvisninger trin for trin, som så kunne printes ud og tages med. På det tidspunkt virkede det som en helt vild udvikling. Men hvis du fik drejet forkert et sted eller tog en afstikker af en eller anden grund, var den udskrevne rutevejledning pludselig ikke meget værd. Som en talemåde lyder: “Mennesket lægger planer, og universet griner.”

Når det gælder erhvervsrejser, kan de planer, du har lagt, hurtigt forandre sig på grund af ændrede rejseplaner og prioriteter. Nogle gange sker det flere gange, og endda inden du overhovedet er taget afsted. Derfor har vi udviklet vores mobilapp for at hjælpe rejsende med at holde trit med erhvervsrejsernes krav. Og vi udvikler den løbende for at imødekomme vores kunders behov. Vores app er et uundværligt værktøj for erhvervsrejsende.

Vi vil her gennemgå et par af de måder, hvorpå vores mobilapp gør rejseoplevelsen enklere fra start til slut.

Reservér, arranger, og foretag ændringer i rejser når som helst og hvor som helst

Det er let at komme i gang med appen med single sign-on. Når du først er logget på, får du nem adgang til den effektive og velkendte oplevelse af vores platform fra en hvilken som helst enhed, hvor som helst. Hvis du har travlt, kan du begynde reservationen af rejsen på én enhed og gøre den færdig på en anden. Uanset hvor du begynder at reservere rejsen – om det er på kontoret på din bærbare eller i appen – så finder du alle oplysninger om din rejse tilgængelige for at sikre bekvemmelighed og bevægelighed.

Med vores app kan du lægge planer på farten. Du kan søge efter og vælge fly- og togrejser, udlejningsbiler, tilføje et hotel, foretage ændringer og dele din rejseplan. Appen inkluderer også lokale funktioner for området, såsom lokale pendlerkort, togbilletter til samme dag og særlige hotelpriser kun på mobilen.

Personligt tilpassede erhvervsrejser, lige ved hånden

At reservere og administrere rejser bør ikke få forretningen til at sænke farten. Vi ved, at du gerne vil kunne foretage hurtige rejsevalg, som fungerer, så du kan koncentrere dig om arbejdet igen med det samme. Kan du ikke huske navnet på det hotel i London, du var så vild med? Foretrækker du en gangplads? Der er heldigvis hjælp at hente. Vores app husker din rejsehistorik, dine personlige præferencer og din virksomheds rejsepolitik. Eftersom appen gemmer dine rejsedata, kan vi levere det mest relevante udvalg til dig, når du søger efter hoteller og flyrejser.

Vores data forsyner maskinlæringsalgoritmer, som hurtigt viser rejsemuligheder, der overholder rejsepolitikken. Vi ved, at vores algoritmer virker, fordi vi kan se en stigning i antallet af hotelreservationer via de øverste søgeresultater og antallet af erhvervsrejsende, der reserverer et hotel. Vi udnytter styrken ved kunstig intelligens og maskinlæring til at give dig det, du ønsker. Det betyder en meget mere personligt tilpasset oplevelse, der sparer tid under søgning og reservation af rejser.

Hold fokus og kontakten ved lige på farten

Når først du er undervejs, bliver appen virkelig uundværlig. Din rejseplan kan ændre sig af alle mulige årsager. Foretag ændringer i appen, som automatisk synkroniseres med din kalender, så du hele tiden er opdateret. Det samme er alle andre, der har adgang til din rejseplan. Derudover holder vores nyttige påmindelser og varsler dig underrettet og inden for tidsplanen. Har du brug for at kontakte dit hotel for at arrangere sen indtjekning eller lufthavnstransport? Funktionen Egencia Hotel Conversations giver dig mulighed for at kommunikere direkte med receptionen fra selve appen.

Få styr på forstyrrelserne

Hvis du er på farten, kan du føle dig tryg, velvidende at din rejseansvarlige ved, hvor du er i nødstilfælde. Sporing af rejsende giver rejseansvarlige og rejsebestillere mulighed for at lokalisere rejsende, hvor end de er i verden.

Din rejseplan er altid tilgængelig for din rejseansvarlige eller rejsebestiller, så de kan kommunikere med dig og hjælpe med at klare alle slags forstyrrelser på rejsen, såsom skovbrande, storme eller arbejdsnedlæggelser. Appen giver også rejseansvarlige og rejsebestillere mulighed for hurtigt at vurdere situationen, kontakte dig og godkende ombookede rejser i appen, så du ikke behøver at vente.

Få hjælp, når du har brug for det

Vores app er oversat til 17 forskellige sprog, så rejsende vil aldrig føle sig alene, når de har brug for hjælp. Rejsende kan også få adgang til vores kundeservice i appen ved at klikke på “Hjælp”, en indbygget funktion, som forbinder rejsende med den hjælp, de har brug for, på det rette tidspunkt.

En million erhvervsrejsende, rejsebestillere og rejseansvarlige verden over anvender vores mobilapp, og vi forbedrer hele tiden oplevelsen. Download appen til Apple eller Android, så du kan tage styringen over dine erhvervsrejser, uanset hvad livet på farten byder dig.