Erhvervsrejser er afgørende for at skabe vækst, konkurrencedygtighed og genoprettelse af virksomhedsdriften. Ved at sende jeres medarbejdere ud for at mødes med potentielle og eksisterende kunder skaber I reelle relationer, der ikke kan reproduceres over en skærm, hvilket mange af os også har erfaret på det seneste.

Når I samarbejder med en erhvervsrejseudbyder som Egencia kan jeres virksomhed rejse smartere, når jeres medarbejdere skal tilbage på farten. I drager fordel af en gennemsnitlig besparelse på 14%* pr. flybillet med vores maskinlæringsteknologi, Egencia Savings Finder til flyrejser. På samme måde kan Egencia Savings Finder til hoteller spare jer 7% i gennemsnit pr. optimeret hotelreservation**. I drager også fordel af Egencia Preferred-priser, som omfatter eksklusive tilbud, der ikke er tilgængelige hos andre erhvervsrejseudbydere. Når jeres virksomhed og erhvervsrejsende har adgang til alt, hvad I har brug for på én samlet platform, sparer I dyrebar tid.

Vi har talt med branchespecialister under Business Travel Show 2020 i London for at finde ud af, hvad erhvervsrejser betyder for dem, og hvordan de afvejer besparelser og vækst i deres rejseløsning.

Business travel putting savings in a piggy bank illustration

Download vores tjekliste til besparelser på erhvervsrejser for at finde ud af, hvilke muligheder jeres virksomhed går glip af.

*Tal for regnskabsåret 2019
**Tal fra den 26. november 2019 til den 6. marts 2020

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.