Nemmere rejser

Vores løsninger til administration af erhvervsrejser forenkler selv de mest komplekse erhvervsrejse-scenarier og opfylder både virksomhedens behov og bidrager til gladere rejsende.

Se mere

Hjælp til erhvervsrejsende

Vores erfarne rejsekonsulenter står klar døgnet rundt, 365 dage om året til at hjælpe rejsende gennem de mest udfordrende erhvervsrejsescenarier.

Se mere

Overholdelse af erhvervsrejsepolitik

Integrer jeres foretrukne aftaler og rejsepolitikker i bookingsystemet, og opbyg en erhvervsrejseløsning, der fungerer for alle.

Se mere

Rapportering

Med realtime-rapportering og brugerdefinerede oversigter er det nemt at samle jeres rejsedata og træffe velbegrundede, kyndige beslutninger.

Se mere

Sikkerhed for de rejsende

Garanter de rejsendes sikkerhed med værktøjer, der holder styr på deres rejseplaner og er integrerbare med førende tredjepartsudbydere af sikkerhedsansvar.

Se mere

Leverandørnetværk

Vi er en del af Expedia-familien, hvilket betyder, at I har adgang til et omfattende rejseudbud, der reducerer jeres omkostninger og øger overholdelse af rejsepolitikken.

Se mere

Onlineadministration af rejseafregning

Problemfri integrering med en bred vifte af rejseafregningssystemer, der giver jer fleksibilitet til at monitorere realtime-forbrug og refundere de rejsendes udgifter hurtigere.

Se mere

Rådgivning om administration af erhvervsrejser

Vores Consulting Team hjælper jer med at evaluere og forstå jeres rejsemønstre bedre ved at levere data, dybdegående analyser og anbefalinger til forbedringer.

Se mere

Meetings & Events

Når jeres firma har brug for at planlægge en konference- eller en grupperejse, får I ekstra hjælp til at organisere rejsen og dens delelementer.

Se mere

Visum

Egencias visumafdeling er behjælpelig med ansøgning af visum til lande, der er repræsenteret med ambassader/konsulater i Danmark, og hvor visumansøgning kan foretages for danske statsborgere.

Se mere