Egencia gør det let at ændre flybilletter online

Ændring af flybilletter i onlinesystemet er nu tilgængeligt for erhvervsrejsende på globalt plan

København, 20. februar 2018 – Egencia®, et førende, globalt erhvervsrejseselskab, tilbyder nu, som det eneste erhvervsrejsebureau, deres kunder ændring af flybilletter direkte i onlinesystemet. Nu  kan erhvervsrejsende selv ændre deres flybilletter online enten på PC eller på mobilen, og kan med det samme se eventuelle omkostninger forbundet med ændringen samt se ledige afgange i samme prisklasse. Betaling og tidligere sædepræferencer bliver automatisk overført til den nye booking, hvilket gør processen nem og overskuelig for den erhvervsrejsende.

Ifølge den 4. udgave af Egencias Business Travel and Technology survey foretrækker halvdelen af alle erhvervsrejsende selvbetjente løsninger frem for direkte kontakt med kundeservice. Med den nye funktion kan rejsende vælge, om de selv vil foretage ændringer – eller om Egencia skal hjælpe.

“Egencia stræber efter at møde kunderne, hvor de er, og yde den bedste service på alle tidspunkter og på alle platforme. Planer kan pludselig blive ændret, og i den situation har den rejsende ofte brug for at ændre flyafgang – måske for at nå et vigtigt forretningsmøde, eller simpelthen for at komme hjem i tide. Det har vi nu gjort muligt, hvor som helst og når som helst,” siger Michael Gulmann, Chief Product Officer hos Egencia.

Læs mere om Egencias nye løsning her. Du kan også se en live-demonstration af teknologien på ”Business Travel Show” i London den 21.-22. februar. Egencia har stand nr. B530

Om Egencia

Egencia sørger for at hver enkelt rejse tæller, både for de rejsende og for de rejseansvarlige i virksomheden. Med branchens førende teknologiplatform gør Egencia processen med at planlægge, bestille og administrere erhvervsrejser let og enkel. Med adgang til aktuelle data om brugeradfærd, er virksomheder i stand til proaktivt at træffe velbegrundede beslutninger, der både imødekommer de rejsendes præferencer og bidrager til efterlevelse af rejsepolitikken. Erfarne rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe undervejs, når som helst og hvor som helst. Egencia udbyder sine løsninger til små, mellemstore og multinationale virksomheder i mere end 65 lande. For mere information om Egencia, besøg www.egencia.dk eller følg os på Twitter eller LinkedInDu kan også følge vores blog.

© 2018 Egencia LLC. Alle rettigheder er forbeholdt. Egencia og Egencias logo er enten registrerede brands eller Expedia Inc.’s brands i USA og/eller andre lande. Alle andre registrerede brands er de respektive ejeres ejendom.

For mere information, kontakt venligst

Sys Hansen, Egencia Danmark
E-mail: shansen@egencia.com
Tlf. +45 65 43 35 28

Simone Hjorth, Halo. agency
E-mail: simone.hjorth@haloagency.dk
Tlf. +45 53 82 36 31