Flere og flere erhvervsrejsende tager på kombinerede erhvervs- og ferierejser. Sørg for, at du får mest muligt ud af din erhvervsrejse med Egencias byguides til erhvervsdestinationer verden over. I disse guides kan du læse, hvad hver destination har at byde på, herunder restauranter, de største seværdigheder og Egencias 100 mest foretrukne erhvervshoteller i 2019.

Dubai

Dubai er en af de tryggeste byer i verden, og politiets vognpark inkluderer blandt andet luksusbiler af mærkerne Lamborghini, Ferrari og Bentley.

View guide

Hong Kong

Hongkong betyder "duftende havn" på kinesisk, og byen med flest skyskrabere i verden består af hele 263 øer.

View guide

London

London var den første by i verden med et indbyggertal over én million. Byen nåede denne milepæl i 1811, og i dag bor der næsten ni millioner mennesker.

View guide

New York

New York City har et indbyggertal på næsten otte millioner, hvilket betyder, at én ud af hver 38. amerikaner har hjemme i byen, der aldrig sover.

View guide

Paris

Paris rummer 1.803 monumenter og 173 museer, hvilket gør denne by til et af verdens mest populære rejsemål.

View guide

San Francisco

San Francisco, der er kendt for sine stejle gader, modkulturen og den smukke udsigt til bugten, er bygget på mere end 50 bakker.

View guide

Shanghai

Med et indbyggertal på 24 millioner er Shanghai blandt verdens største byer.

View guide

Singapore

Singapore er en af de grønneste og reneste byer i verden, blandt andet takket være byens omtalte forbud mod tyggegummi, henkastning af affald og graffiti.

View guide

Tokyo

Tokyo tager prisen som verdens folkerigeste by, og her kan du opleve højteknologiske gadgets og ældgamle traditioner på én og samme dag.

View guide

Toronto

Toronto blev grundlagt i 1793, og byens navn stammer fra ordet "tkaronto", der på det oprindelige mohawk-sprog betyder "hvor træerne vokser i vand".

View guide