Skip to main content

ManpowerGroup kundecase

ManpowerGroup kundecase

2 min
Posted: 15 September 2020
Egencia-Study-Affirms-Blog-768x296.jpg

Kunde

De globale rekrutteringseksperter i ManpowerGroup formidler dagligt meningsfuldt arbejde til mere end 600.000 mennesker og tilbyder rekrutteringsløsninger til mere end 400.000 kunder verden over.

Udfordring

At reducere udgifterne til rejsestyring, øge online andelen af brugere, indføre kontrol af rejsepolitikker og få indsigt i rejseudgifterne med on-demand-rapportering, samtidig med at man opretholdt en høj supportstandard.

Løsning

ManpowerGroup fik styr på de eskalerende udgifter i forbindelse med deres eksisterende rejsebureau ved at skifte over til Egencia, som radikalt ændrede den måde, hvorpå rekrutteringsgiganten sender sine medarbejdere rundt på kloden. Egencia har givet realtidsindsigt i, hvor rejsebudgettet bevæger sig hen med de stærke og intuitive bookingværktøjer – ikke kun via portalen og rapporteringsværktøjerne, men også i kraft af gæsteprofiler og Travel Group-funktionerne. Resultatet er i sidste ende blevet, at Egencia hjælper ManpowerGroups rejsende med at booke og administrere deres rejse, samtidig med at firmaet får et bedre beslutningsgrundlag at foretage rejsekøb på.

Fremtid

Selvom de rejsende, inkl. de ledende medarbejdere, hos ManpowerGroup i starten var lidt forbeholdne over for ændringerne, siger de nu, at de er meget begejstrede for Egencias brugervenlige værktøjer. Faktisk opnåede Egencia en overordnet tilfredshedsscore på 85 % blandt medarbejderne. Efter blot et halvt år er online andelen blandt brugerne øget med 17 %, og ManpowerGroup tager strategiske beslutninger på baggrund af en større gennemsigtighed inden for rejseområdet, så de på sigt kan spare endnu flere penge. Egencias løsninger inden for erhvervsrejser forener teknologi med kundeservice, så dit firmas behov kan opfyldes. Vi tilbyder dine rejsende medarbejdere gedigne hotel-, fly- og biludlejningsaftaler, som de selv kan booke online, via vores app eller med hjælp fra en rejsekonsulent hos Egencia. Læs hele historien her

Var denne side nyttig?
0

På udkig efter bedre erhvervsrejseløsninger? Kontakt vores team.