5 trin til succesfulde erhvervsrejser

Giv de rejsende det, de ønsker

I kan opnå betydelige besparelser ved at anvende en fleksibel rejsepolitik, der tager udgangspunkt i brugerne. Vi sørger for bekvemmelighed, komfort og sikkerhed uden, at det bliver på bekostning af valgmulighederne.

Se mere

Balance mellem priser og overholdelse af rejsepolitikken

Vi ved, at det ikke altid er nemt, men de egentlige besparelser i enhver erhvervsrejseløsning opnås som følge af de rejsendes accept af og tilvænning til løsningen og ikke gennem besparelser alene. For at opbygge en god rejseløsning skal I først tænke på den rejsendes behov for velkendte processer, klare rejsepolitikker og attraktive valgmuligheder. Først da kan I drage fordel af besparelser forårsaget af en vellykket implementering.

Se mere

Tag én besparelse ad gangen

Mål effektiviteten af jeres rejsepolitik. Gå i dybden med indkøbstrends og -mønstre. Vi kan hjælpe jer med at identificere nye besparelsesmuligheder i jeres erhvervsrejseløsning.

Se mere

Vær proaktiv i håndtering af risici

Rejserisici kan minimeres med den rigtige forberedelse. Vurder, informer og assister bør være jeres tre hovedprincipper. Vi kan hjælpe jer med at få jeres risikostyring tilbage på sporet.

Se mere

Hold det enkelt

Jeres rejsende har brug for tre ting: Et online reservationsværktøj, mobil apps og rejsekonsulenter, som de kan kontakte i nødstilfælde. Sørg for, at rejsepolitik, priser og indhold stemmer overens på tværs af alle kontaktflader.

Se mere