Egencia Expense is klaar voor gebruik

Tot nu toe zijn wij met 29 bedrijven een partnerschap aangegaan om expenseoplossingen aan te bieden waarbij één klik volstaat

Boston, 17 juli 2017 – Egencia®, de zakenreispoot van de Expedia-groep, demonstreert op de GBTA-conferentie het succes van haar nieuwe expensesuite met demo’s van de eerste volledig geïntegreerde internationale reis- en expenseoplossing met expense-softwareprovider Chrome River.

In februari 2017 heeft Egencia plannen aangekondigd voor het drastisch vernieuwen van de expensemanagement-wereld, door problemen van gebruikers op te lossen die voorheen werden genegeerd door boekhoudkundige oplossingen.

De belangrijkste pijler van de Egencia-expensesuite is een geïntegreerde reis- en expensefunctie die declaraties voor de gebruiker vereenvoudigt. In een markt waar internationale zakenreizigers zeggen dat het indienen van declaraties 23 procent minder tijd in beslag zou moeten nemen dan op dit moment het geval is en waar 41 procent nog steeds handmatig declaraties maakt op papier, is automatisering de oplossing voor een belangrijk pijnpunt voor reizigers. Lees meer over Egencia blog hier. Zelfs voor personen die gebruikmaken van expenseoplossingen is de taak ingewikkeld, met meerdere vensters of inloggegevens: voor de traveltool, de creditcardaccount en de onkostenoplossing. Om dit op te lossen, gebruikt de geïntegreerde reis- en expenseoplossing van Egencia één set inloggegevens en één databron voor alles. De wereldwijde expensesoftware-provider Chrome River is de eerste Egencia-partner die deze oplossing aanbiedt.

“Veel van onze klanten hebben reizigers die onze oplossing overal ter wereld gebruiken. Door samen te werken met Egencia kunnen we dezelfde geweldige ervaring uitbreiden naar al onze klanten, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden en gedurende het gehele proces van het boeken van de reis en het verwerken van onkosten”, aldus de CEO van Chrome River, Alan Rich.

Een andere pijler van de Egencia-expenseoplossing is het Egencia Open Connect Platform. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit platform ontwikkeld om de markt open te stellen voor alle expensesoftware-providers door het vereenvoudigen van gegevensoverdracht tussen partners. Vandaag de dag hebben, inclusief Chrome River, 29 partners zich aangemeld, waaronder Microsoft, Coupa, MobileXpense en Expensify.

“Het verschil tussen een goed reisprogramma en een geweldig reisprogramma is het hebben van een keuzemogelijkheid. We hebben een open oplossing ontwikkeld waarmee onze klanten de traveltool kunnen kiezen die hun voorkeur heeft. Vervolgens verbeteren we dit nog meer door gebruikers direct toegang te geven vanaf het Egencia-platform. De klus van het declareren van onkosten is nu gewoon een kwestie van één klik op een knop”, aldus Rob Greyber, president van Egencia. “Het resultaat is perfect. Gebruikers kunnen een expensesysteem en een reisoplossing op één plek hebben. De reactie vanuit de markt is zeer positief en we zijn blij dat er al zo veel partners met ons meedoen.”

Enkele Egencia Connect Platform-partners zijn:

  • Chrome River
  • Traveldoo® an Expedia, Inc. company
  • Microsoft
  • MobileXpense
  • Coupa
  • DIMO (Notilus & In-one)
  • Expensify
  • Insperity® ExpensAble®
  • DATABASICS

Ga naar stand #1951 op de GBTA-conferentie in Boston, Massachusetts op 17 en 18 juli, om meer te weten te komen over de geïntegreerde expense-experience via Chrome River.


Over Egencia

Egencia maakt zakenreizen nog beter door deze meer geïntegreerd en volledig te maken. Egencia plaatst reizigers centraal bij zakenreizen, door ze continu te ondersteunen met oplossingen die interessanter en effectiever zijn. Gestimuleerd door inzichten van consumenten en technologie-investeringen van het moederbedrijf, de Expedia-groep, verbindt Egencia alles wat reizigers nodig hebben: content, technologie, diensten en rapportage: op één plek. Egencia verzorgt diensten in meer dan 65 landen. Ga naar Egencia op www.egencia.com of @Egencia. Volg ook ons blog.

© 2017 Egencia LLC.   Alle rechten voorbehouden.  Egencia en het logo van Egencia zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Expedia, Inc. in de VS en/of andere landen.  Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.  CST # 2029030-50; CST # 2083922-50.

Over Chrome River

Chrome River Technologies, Inc. stroomlijnt zaken voor enkele van ‘s werelds grootste en meest gerespecteerde internationale organisaties. Onze uitstekend configureerbare automatiseringsoplossingen voor expenses en invoice automation voor leveranciers in de cloud hebben een elegante en intuïtieve gebruikersinterface. Deze bieden dezelfde hoogwaardige kwaliteit op een smartphone, tablet of laptop. Onze SaaS-producten bieden een zoekmachine voor bedrijfsregels en een technologie-infrastructuur in combinatie met een uiterst flexibele oplossing die het huidige, veranderende bedrijfsklimaat ondersteunt en waarover financieel directeuren en de crediteurenafdeling zeer enthousiast zullen zijn.

Als u wilt weten waarom Chrome River door meer dan 1 miljoen gebruikers in 600 organisaties wereldwijd wordt vertrouwd, kunt u contact met ons opnemen op +1 888 781 0088 of ons bezoeken op www.chromeriver.com, of op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Contactpersonen media

Anne McElroy-Arnaud| PR-manager, Egencia Europa

a.mcelroyarnaud@egencia.com

+33 (0)1 73 01 02 21