5 succesfactoren voor zakenreizen

Geef reizigers wat ze willen

Profiteer van aanzienlijke kortingen via ongevraagde naleving van het reisbeleid en een klantgerichte ervaring. Wij bieden gemak, comfort en veiligheid zonder opoffering van keuze.

Stem kosten en beleidsnaleving op elkaar af

Het is niet eenvoudig, maar echte besparingen in een reismanagementprogramma zijn het resultaat van de adoptie van een reisbeleid in plaats van echte bezuinigingen. Een goed programma begint bij de behoeften van de reizigers: een vertrouwd proces, een duidelijk beleid en goede keuze. Alleen dan profiteert u van de besparingen die reizigersadoptie kan opleveren.

Pak besparingen één voor één aan

Meet de effectiviteit van uw reisbeleid. Bestudeer boekingstrends en -patronen. Met onze hulp identificeert u nieuwe besparingsmogelijkheden in uw corporate reisprogramma.

Beheer risico op proactieve wijze

Reisgerelateerd risico kan geminimaliseerd worden met de juiste voorbereiding. Evaluatie, Informatie and Assistentie zijn uw uitgangspunten. Samen met ons blijft het beheer van uw reisgerelateerde risico’s op schema.

Hou het eenvoudig

Uw reizigers hebben drie zaken nodig: een online boekingstool, mobiele apps en een bereikbare klantenservice in het geval van nood. Houd uw corporate reisbeleid, tarieven en content consistent op alle contactpunten.