Mobile ondersteuning

Waar kan ik ondersteuning krijgen voor de toepassing?

Ik kan de toepassing niet downloaden of installeren.

Ik kan niet inloggen op Egencia Mobile

De data-overdracht is traag

Ik zie mijn reizen niet of sommige reizen ontbreken

Ik heb problemen of ontvang fouten bij het gebruik van Egencia Mobile

Ik zou graag een aantal nieuwe functionaliteiten zien. Met wie kan ik contact opnemen wanneer ik suggesties heb?

Werkt de toepassing ook offline?

Ik zie op de toepassing dat mijn vlucht vertraging heeft of geannuleerd is. Wat moet ik nu doen?

Hoe kan ik zien wanneer de toepassing voor het laatst werd gesynchroniseerd met mijn reisroute en hoe kan ik deze vernieuwen?

Ik kan de check-in link niet vinden, waar staat deze?

Toont de toepassing ook lokale tijd of tijdaanpassingen?

Stelt de toepassing de gebruiker op de hoogte wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is?

Waar kan ik de toepassing downloaden?

Compatibiliteit vragen (OS, Apparaten, jailbreak)

Hoe groot is de toepassing?

Hoe lang duurt het om de toepassing te downloaden?

In welke talen is de toepassing beschikbaar?

Kan ik de toepassing installeren op meer dan één Iphone?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn wachtwoord terughalen?

Zal de login / het wachtwoord worden opgeslagen op het apparaat voor het volgende gebruik?

Wat als ik niet wil dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord worden opgeslagen?

Kan ik kaarten gebruiken voor alle producten?

Waar kan ik uitloggen?

Waar kan ik ondersteuning krijgen voor de toepassing?

Terug naar boven

Ik kan de toepassing niet downloaden of installeren.

Terug naar boven

Ik kan niet inloggen op Egencia Mobile.

Terug naar boven

De data-overdracht is traag

Terug naar boven

Ik zie mijn reizen niet of sommige reizen ontbreken.

Terug naar boven

Ik heb problemen of ontvang fouten bij het gebruik van Egencia Mobile.

Terug naar boven

Ik zou graag een aantal nieuwe functionaliteiten zien. Met wie kan ik contact opnemen wanner ik suggesties heb?

Terug naar boven

Werkt de toepassing ook offline?

Terug naar boven

Ik zie op de toepassing dat mijn vlucht vertraging heeft of geannuleerd is. Wat moet ik nu doen?

Terug naar boven

Hoe kan ik bepalen wanneer de toepassing voor het laatst werd gesynchroniseerd met mijn reisroute en hoe kan ik deze vernieuwen?

Terug naar boven

Ik kan de check-in link niet vinden, waar staat deze?

Terug naar boven

Does the app show local time or time updates?

Terug naar boven

Stelt de toepassing de gebruiker op de hoogte wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is?

Terug naar boven

Waar kan ik de applicatie downloaden?

Terug naar boven

Compatibiliteit vragen (OS, Apparaten, openbreken / “jailbreak”)

Terug naar boven

Wat is de grootte van de toepassing?

Terug naar boven

Hoe lang duurt het om de toepassing te downloaden?

Terug naar boven

In welke talen is de toepassing beschikbaar?

Terug naar boven

Kan ik de toepassing installeren op meer dan één iPhone?

Terug naar boven

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik deze terughalen?

Terug naar boven

Zal de login / het wachtwoord worden opgeslagen op het apparaat voor het volgende gebruik?

Terug naar boven

Wat als ik niet wil dat mijn gebruikersnaam en wachtwoord worden opgeslagen?

Terug naar boven

Kan ik kaarten gebruiken voor alle producten?

Terug naar boven

Waar kan ik uitloggen?

Terug naar boven