Global flyreise-bestilling løfter Egencia TripNavigator til nye høyder

by Egencia Blog Team

Global flyreise-bestilling løfter Egencia TripNavigator til nye høyder

Med tilpasset mobilteknologi er Egencia den første forretningsreisebyråkjeden som skaper en verdensomspennende, personlig flybestillingsløsning for mobil til forretningsreisende

Oslo – 10. november 2015 – Egencia® annonserer i dag den globale lanseringen av mobiltjenester som gjør det mulig å søke etter og bestille flyreiser i Egencia® TripNavigator. Egencia blir dermed den første forretningsreisebyråkjeden som lager sin egen app med mulighet for bestilling av flyreiser over hele verden, med unike funksjoner for personlig tilpasning som gir en raskere og mer relevant opplevelse. Egencias reisende kan nå gjennomføre bestillinger i en enkel forretningsreise-app som fungerer likt i alle land, og som har rom for både individuelle preferanser og bedriftens reisepolicy.

Kontinuerlig innovasjon tar bestilling av flyreiser til nye høyder for Egencias reisende globalt

Denne siste utviklingen er kronen på verket av en rekke nyvinninger utviklet for å innfri dagens krav til rask, enkel og mobil reisebestilling. En studie nylig utført av Criteo, et ledende firma innen digital markedsføring, viser at andelen bestillinger på mobil ble nesten doblet mellom Q2 2014 og Q2 2015, med en økning fra 12 prosent til 23 prosent på verdensbasis.1 Daniel Beccari, Travel Product Manager i Criteo tilføyer: «Behovet for en personlig tilpasset brukeropplevelse vil øke i takt med kravet om tilgang til bestillingsløsninger på mobil. Jeg vil oppmuntre alle reiseselskaper til å investere i mobile løsninger og fokusere på å skape skreddersydde brukeropplevelser.»

Expedia®s undersøkelser viser at reisende utfører gjennomsnittlig 48 søk før de finner den flyreisen de leter etter.2 For pendlere kan dette bety at svært mye verdifull tid forsvinner i reiseplanlegging. For å unngå dette, samt møte forbrukernes forventninger til en stadig mer personlig brukeropplevelse, benytter Egencia integrert teknologi på tvers av kanaler for å skape en raskere søkeprosess.

Egencias toppsjef Rob Greyber uttaler, «I Egencia investerer vi kontinuerlig i global teknologi som gjør det mulig for oss å fokusere på å forbedre forretningsreiseopplevelsen. Egencias mobile bestilling av flyreiser er unik i måten den skreddersyr opplevelsen for den enkelte reisende. Enten man bestiller fra Nord-Amerika eller Europa vil våre reisende få en tilrettelagt visning av alternativene som raskt fører dem til akkurat den flyreisen som passer deres behov. "

Grensesprengende teknologi gir en rask, personlig tilpasset opplevelse fra søk til betaling

Egencias unike visjon for personlig tilpassing er vevd inn i utformingen av den mobile bestillingsopplevelsen. Ved hjelp av integrert global teknologi bruker Egencia informasjon om profilen og tidligere bruk av alle kanaler online og offline, og kan dermed forhåndsutfylle søkekriterier. Brukere som reiser ofte vil kunne spare tid ved å slippe å legge inn data hver gang de foretar den samme reisen. Slik informasjon kan inkludere gjentagende reiser eller nylig benyttede søkekriterier innen destinasjoner, flyplasser, kabinklasser eller til og med betalingspreferanser. Bedriftens reisepolicy og avtalepriser er også inkludert i denne dataintegreringen.

Forbedringer som gir en smidigere reise

Egencias videre utvikling av den personlig tilpassede mobilapplikasjonen, kan omhandle integrasjon med apper som har satt spor i forbrukermarkedet. For eksempel tilbyr appen nå fasiliteter om bord og anmeldelser fra Routehappy, for reisende som ønsker å forsikre seg om at flyvningen har alt de ønsker og trenger om bord. Egencia har også nylig skapt en nyvinning i bransjen sammen med flyselskapet Delta airlines for innsjekking på fly direkte fra mobil-appen.

Tilgjengelighet

Bestilling av flyreiser via Egencia TripNavigator mobil-app for iOS, som tidligere kun var tilgjengelig i Nord-Amerika, er nå også tilgjengelig3 i Vest-Europa, Norden og Asia Pacific. Versjoner for Android kommer snart. Last ned Egencia TripNavigator for iPhone og iPad her. For mer informasjon om Egencia TripNavigator, besøk vår nettside.

Om Egencia

VIA Egencia gjør forretningsreisen bedre ved å gjøre den mer helhetlig og integrert. VIA Egencia setter den reisende i sentrum, ved kontinuerlig å utvikle løsninger som er brukervennlige og effektive. Drevet av forbrukerinnsikt og teknologiinvesteringer fra moderselskapet Expedia Gruppen, kobler Egencia sammen alt den reisende trenger på ett sted – utvalg, teknologi, service og rapportering. Egencia tilbyr tjenester i mer enn 64 land. Vil du vite mer, besøk vår blogg, www.egencia.no eller følg oss på twitter (@VIA_EGENCIA).

 
 

1 Criteo, Travel Flash Report: Booking On Mobile Goes Mainstream - september 2015

2 Merknad: statistikk basert på funn fra undersøkelser gjort av Expedia, Inc.; søk utføres typisk på 6-8 forskjellige nettsteder.

3 Apple, iPhone og iPad er varemerker tilhørende Apple Inc., som er registrert i USA og andre land.

 • Egencia
 • Business Travel
 • Technology
 • Mobile
 • Innovation
 • Hotel
 • Air Travel
 • Car Rental
 • Managed Travel
 • Travel Consultant
 • Egencia TripNavigator
 • Business Traveler
 • Road Warrior

Articles authored by members of the Egencia Global Marketing Communications Team.